Projectes d'investigació

La recerca és imprescindible per poder adquirir i fonamentar el coneixement científic. Un dels objectius de la SCGiG és promocionar i facilitar, així com endegar la recerca.

Adjuntem enllaços dels projectes en que la SCGiG participa o ha dut a terme:

El Projecte FEM-Catalunya es va dur a terme juntament amb el CatSalut amb el principal objectiu de conèixer la situació de les persones grans amb fractura de fèmur a Catalunya. Fruit d’aquesta recerca s’ha publicat el ‘Impacte en la supervivència i despesa associada a la fractura de fèmur en les persones grans a Catalunya

El Delirium Day es un tall de prevalença en un mateix dia a diferents unitats d'hospitalització (aguts, postaguts, llarga estada) i residències. Té com a objectius la sensibilització i determinar la prevalença multicéntrica a diferents nivells assistencials.

Update en Geriatria - #GeriCat

Des de l’any 2014 vam iniciar les jornades científiques Update en Geriatria i Gerontologia. Una iniciativa que te com a objectiu mostrar i posar en valor les aportacions de recerca del socis de la SCGiG en les revistes científiques nacionals i internacionals. Per identificar els estudis, es fa una cerca de treballs originals publicats i que poguessin representar el territori. Aquí podeu consultar la metodologia de la selecció d’articles i el contingut de l’última jornada.

STROBE:

Adjuntem les directrius per a comunicar els estudis observacionals STROBE (Strengthening the Reporting of Observational studies in Epidemiology) que es fa servir arreu i que exigeixen les revistes mèdiques amb major factor d'impacte.