Benvinguda als residents MIR

Benvingut/da nou/nova resident MIR de Geriatria,

Des de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia volem donar-te una conscient i càlida benvinguda a l’especialitat MIR de Geriatria i a la nostra Societat.

Ens alegrem molt de que hagis escollit aquesta especialitat en la qual, de ben segur i sense cap mena de dubte, podràs tant aportar com aprendre molt.

Com ja saps, actualment existeix una necessitat creixent de metges i metgesses especialistes en Geriatria per poder atendre les persones grans de la manera més adequada i segons la millor evidència científica disponible. A més, també existeix una gran necessitat de generar més evidència sobre l’atenció i el tractament de moltes malalties i problemes de salut de les persones grans.

És per això que més que mai, ets necessari/ària!

Ara bé, no només ets molt necessari/ària i podràs aportar molt, sinó que també estem segurs que no et decepcionaràs amb la colla d’aprenentatges que t’esperen.

Aprendràs a diagnosticar i tractar les malalties més freqüents en la persona gran, però a més aprendràs a escollir el maneig més adequat segons les diferents situacions clíniques i els diferents graus de fragilitat de les persones. Aprendràs a prendre decisions complexes conjuntament amb les persones grans.

Treballaràs sempre amb un equip multidisciplinari, sense oblidar els aspectes que sovint són realment importants per a la persona, com la seva funcionalitat i la seva situació social o familiar. A més, com a geriatra treballaràs amb els altres companys i companyes especialistes per tal de buscar conjuntament les millors solucions per als pacients.

Desitgem que gaudeixis molt aquesta nova etapa de formació en l’especialitat de Geriatria!

Com a Societat, esperem poder servir-te de plataforma per ampliar, actualitzar i compartir els teus coneixements, a través de Jornades i Congressos, per exemple, i també per poder gaudir de beques i ajuts, entre altres coses (t’animem a consultar la nostra web i el nostre blog a: http://scgig.cat/).

Ens posem a la teva disposició per qualsevol inquietud, consulta o aportació que vulguis fer i t’animem a fer-te soci de la Societat Catalan de Geriatria i Gerontologia. Estarem contents de conèixer-te i treballar amb tu!

Una cordial salutació,

Marco Inzitari (President)
Anna Renom (Vocal de Docència)


(en nom de tota la Junta Directiva de la Societat Catalana de Geriatria)


Bienvenido/da nuevo residente MIR de Geriatría,

Desde la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia queremos darte una cálida bienvenida a la especialidad MIR de Geriatría y a nuestra Sociedad.

Nos alegramos de que hayas elegido esta especialidad en la que, sin duda, podrás tanto aportar como aprender mucho.

Como sabes, actualmente existe una necesidad creciente de médicos especialistas en Geriatría para poder atender a las personas mayores de la forma más adecuada y según la mejor evidencia científica disponible. Además, también existe una gran necesidad de generar más evidencia sobre la atención y el tratamiento de muchas enfermedades y problemas de salud de las personas mayores.

Por eso, más que nunca, eres necesario/a!

Sin embargo, no sólo eres muy necesario/a y podrás aportar mucho, también estamos seguros de que no te decepcionarás con el montón de aprendizajes que te esperan.

Aprenderás a diagnosticar y tratar las enfermedades más frecuentes en las personas mayores, pero además aprenderás a elegir el manejo más adecuado para las diferentes situaciones clínicas y los distintos grados de fragilidad de las personas. Aprenderás a tomar decisiones complejas, conjuntamente con las personas mayores.

Trabajarás siempre con un equipo multidisciplinario, sin olvidar los aspectos que, a menudo, son realmente importantes para las personas, como su funcionalidad y su situación social o familiar. Además, como geriatra trabajarás con los demás compañeros y compañeras especialistas con el fin de buscar conjuntamente las mejores soluciones para las personas mayores.

Deseamos que disfrutes mucho de esta nueva etapa de formación en la especialidad de Geriatría!

Como Sociedad, esperamos poder ser para ti una plataforma para ampliar, actualizar y compartir tus conocimientos, a través de Jornadas y Congresos, por ejemplo, y también para poder disfrutar de becas y ayudas, entre otras cosas (te animamos a consultar nuestra web y blog en: http://scgig.cat/).

Nos ponemos a tu disposición para cualquier inquietud, consulta o aportación que quieras hacer y te animamos a hacerte socio de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia. Nos alegraremos de conocerte y trabajar contigo!

Un cordial saludo,

Marco Inzitari (Presidente)
Anna Renom (Vocal de Docencia)


(en nombre de todo el Equipo Directivo de la Societat Catalana de Geriatria y Gerontología)