Benvingudes i benvinguts,

Aquesta web és la porta d’entrada a la casa de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG), una entitat amb més de 30 anys d’història, que dinamitza, a Catalunya, el coneixement i la divulgació en matèria d’envelliment i atenció a les persones grans. La Societat es deu, en primer lloc, als seus propis socis i a les persones grans de Catalunya, i té també la finalitat de ser un agent social, així que és gairebé una obligació l’interactuar amb altres entitats amb les quals comparteix objectius i valors, dins i fora de Catalunya, i per descomptat amb les institucions i amb la societat civil.

Amb l’actual junta (mandat 2018-2021), hem dissenyat uns objectius que trobeu en un link d’aquesta mateixa pàgina (http://integrainnovascgig.blogspot.com), i que incloen, en resum:

1) Impulsar la docència, formació, difusió en geriatria i gerontologia;

2) Promoure recerca i innovació;

3) Facilitar la relació entre els socis i el retorn de valor cap als socis;

4) Aprofundir en la visió interdisciplinària de la geriatria i gerontologia;

5) Generar una mirada oberta cap a la societat.

A la web es presenta la junta, es troben els estatuts, es troben les notícies i documents principals, es pot navegar cap al #GeriBloc, el nostre blog d’actualització científica, com també conèixer els grups de treball i les seves activitats, a les quals convidem a adherir-se.

També s’indica la manera d’associar-se. La SCGiG està sota el paraigua de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, que és la seu de la Societat i proveeix serveis (des de la secretaria, a la gestió comptable etc).

L’associació a la SCGiG implica també fer-se soci/a de l’Acadèmia.

Esperem doncs que la web, així com les xarxes socials (sobretot el Twitter @SCGiG) siguin un vector on adquirir molta informació i coneixement, així com potencialment un vehicle per posar-se en contacte i participar.

Marco Inzitari, President