La SCGiG ha participat amb La Xarxa Ràdio en diversos programes fent difusió de continguts d'actualitat de geriatria i gerontologia. A continuació us oferim els enllaços per si voleu escoltar els àudios o descarregar els podcast:

Stock de ràdio - 29/11/2018

'Presents' és un projecte intergeneracional que posa en contacte gent gran i estudiants de secundària. '

Presents' inclou la complicitat dels Centres d'Atenció Primària, que obren una finestra de diàleg i intercanvi d'experiències entre generacions.

Enllaç: http://programes.laxarxa.com/audio/144586

 

Stock de ràdio - 02/11/2018

Contra la fragilitat de les persones grans, com prevenir la seva vulnerabilitat física?

El doctor Marco Inzitari, director assistencial de recerca i docència del Parc Sanitari Pere Virgili, i el fisioterapeuta Lluís Soto ens expliquen les principals conclusions del 24è Congrés de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia. I plantegen les millors polítiques sanitàries per fer front a la fragilitat física de les persones grans.

Enllaç: http://programes.laxarxa.com/audio/143747

 

Stock de ràdio - 20/07/2018

Com ajudar la família d'un malalt dependent?

Quina és la manera amb què una família fa front a una notícia terrible: un d'ells, l'avi, l'àvia, qualsevol altra persona estimada de la família, pateix una malaltia neurodegenerativa: alzheimer, demència... Què es pot fer? A qui trucar? Hem preparat una taula de debat amb Eulàlia Cucurella, presidenta d’Alzheimer Catalunya; la doctora Maria José Robles, de Parc Salut Mar, i la infermera Íngrid Bullich, del Pla Director Sociosanitari.

Enllaç: http://programes.laxarxa.com/audio/140940

 

Stock de ràdio - 23/03//2018

Què significa ‘ser gran’?

Julio Pérez, especialista en demografia, envelliment i polítiques de població; Jordi Amblàs, vicepresident de la Societat Catalana de Geriatria i Ingrid Bullich, secretaria de la Societat Catalana de Geriatria ens ajuden a “Stock de Ràdio” a explorar totes les possibilitats vitals qui hi ha més enllà dels 65 anys.

Enllaç: http://manologarrido.com/programas/economia/que-significa-ser-gran/

 

Tags: ,